PiekerPower® Jeugd

Wanneer er sprake is van herbelevingen bij een jeugdtrauma, zie je een kind of jongere die moeite heeft met emotieregulatie. Heel vaak wordt dat gebrek aan emotieregulatie wel gezien, maar niet dat een trauma de oorzaak is hiervan.

Met PiekerPower® Jeugd hoop ik bij te dragen aan een doorbraak in het maatschappijbeeld. Inmiddels is zoveel duidelijk dat jeugdtrauma of ptss door een onveilige jeugd niet vastgesteld kan worden binnen de huidige protocollen in de (jeugd-)GGZ. Er zijn echter wel heel eenvoudige manieren om alsnog die patronen op tafel te krijgen.

Deze pagina is in bewerking, maar ik wil alvast het PiekerPower® Jeugd Stappenplan beschikbaar maken. Hieronder vind je per blad een opname om af te luisteren.

Ga niet lichtvoetig te werk hiermee! Als je niet zeker weet wat je op je hals haalt, schakel dan een deskundige in. In feite kun je dit PiekerPower® Stappenplan voor de jeugd pas ter hand nemen, als je gedegen kennis hebt van traumasensitief werken.

Het is mogelijk om mij in te schakelen, ook als je niet in de regio Deventer woont. We vinden een oplossing hiervoor die past bij jouw kind, of bij jou als jongere.

Voorblad

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5