PiekerPower® Challenge

Piekeren kan oorzaak zijn van een paniekaanval

Gepieker overdag kan de oorzaak zijn van een flinke paniekaanval ‘s nachts en dan is de PiekerPower® Challenge ideaal. Wanneer je het PiekerPower® Stappenplan voor het eerst probeert, kan het namelijk fijn zijn om er dus iets meer tekst en uitleg bij te krijgen. Of je krijgt mooie voorbeelden van anderen, die er al mee aan de slag gingen. Daarom is de PiekerPower® Challenge fijn. Het kost je niks, behalve je tijd voor jezelf. Ook is het helemaal vrijblijvend.

Iedereen is welkom bij de PiekerPower® Challenge

Op Facebook is een speciale besloten groep ingericht hiervoor. Je kan daar eenvoudig lid van worden door de vraag te beantwoorden en de regels te accepteren. Die regels zijn er ook voor jou, iedereen zorgt voor zichzelf en elkaar daar. En niks mag openbaar zichtbaar zijn, van wat er gepost wordt.

Simpel aandacht voor jezelf, kort en krachtig

De PiekerPower® Challenge duurt een week. Van maandag tot en met vrijdag ben ik elke ochtend om 8 uur live in de groep. Dit duurt ongeveer 20 minuten totaal en je kan meteen al je vragen stellen. Alle live uitzendingen zijn de hele week terug te kijken tot en met die zondag. In de tussentijd kun je ook in de groep nog allemaal vragen stellen en delen wat je ontdekt over je gepieker. Pure aandacht voor jezelf dus.

“Juist in de ochtend?”

Ja, dat is wel handig. Want meestal pieker je de hele dag door. En dan ben je uiteindelijk zoveel energie kwijt hieraan. Meteen in de ochtend korte metten maken met een stap uit het PiekerPower® Stappenplan is dus echt slim en handig. En de live toelichting is net zo kort en krachtig. Hooguit 20 minuten, geen promo of aanbieding, gewoon simpel aan de slag.

Eenvoudige stappen, diepe inzichten

Het is heel bijzonder om te volgen welke inzichten ontstaan door zulke eenvoudige stappen. Uiteindelijk ontdek je hoe je van je gepieker een cadeautje mag maken voor jezelf. Wil jij ook die stappen zetten? Word dan meteen lid van de groep en je weet meteen wanneer de eerstvolgende ronde is. Voorkom een paniekaanval in de toekomst en doe mee aan de PiekerPower® Challenge!