PiekerPower® is in feite psychosociale begeleiding

Heel mooi, denk je misschien, dat PiekerPower® Stappenplan. En ook die PiekerPower® Challenge. Maar jij wil liever direct contact. Niet zelf lopen vogelen hoe het zit. Gewoon gedegen stappen zetten en pas door met de volgende stap als een stap helemaal klaar is. En dat mag dan ook best wat kosten.

Psychosociale begeleiding online

Dat heb je er voor over. Want je bent al zo lang bezig met die puzzel. In je hoofd kun je het allemaal prima bedenken. Maar als het eenmaal weer raak is, dan overspoelen die emoties je toch weer. Je weet soms ook even niet meer hoe je verder moet zo. Maar je wil juist wel dat roer omzetten. En je wil het op een manier die voor jou telt. En het is handiger nu, online.

De knop omzetten

Want even een knop omzetten, dat gaat niet. Je bent wie je bent, en je verlangt er naar gewoon overal jezelf te kunnen zijn. Zonder gedoe. Zonder dat iedereen zich er mee bemoeien gaat. Je wil dat innerlijke vuurtje weer voelen. En gewoon leven.
Psychosociale begeleiding is vakjargon voor begeleiding om je leven weer op te pakken op je eigen manier.

Ook als je piekeren valt onder PTSS en herbelevingen

In dat geval, hak dan in elk geval die knoop door. Stap in, en kies voor wat telt voor jou. Dat kan privé, of in een groep. Kijk vooral wat voor jou werkt. En wil je er even over sparren? Laat dat even weten, dat neem ik contact met je op.
Dat is altijd vrijblijvend!